Wie zit er achter de Ostbelgien Classic: zonder partners lukt het niet!

Eén ding is zeker: de East Belgium Classic zou niet bestaan zonder partners. Ik ben erg blij dat we zoveel steun genieten, met de première van onze rally voor oldtimers.
Allemaal hebben zij ermee ingestemd om het begin van deze hopelijk lange geschiedenis te verrijken met hun bijdrage. Een kleine aantal van hen laat zien waarom zij betrokken zijn bij dit project.

Isabelle Weykmans (Minister van Cultuur en Sport, Werkgelegenheid en Media van de Duitstalige Gemeenschap van België)

“Fijnproevers ontdekken Oost-België te voet, te paard, op de fiets en dit jaar achter het stuur van een elegante oldtimer. Dit spektakel kan worden ervaren door deel te nemen aan de Regularity Rally,die uitnodigt tot een stijlvolle ontdekkingstocht door de Duitstalige gemeenschap. Als minister verantwoordelijk voor toerisme in Oost-België vind ik dit initiatief een prachtige en verantwoorde manier om Oost-België te leren kennen. Jonge en jong gebleven teams kunnen de unieke natuur en het landschap verkennen en tegelijkertijd samen opdrachten oplossen en gecontroleerd rijden in de praktijk ervaren. Welkom in Oost-België!

Thomas Strang (KBC Bank)
“De East Belgium Classic brengt de veelzijdigheid van onze regio in beeld. De KBC steunt dit evenement, omdat we ook in de DG goed op weg zijn en de regio ons na aan het hart ligt!

Marc Kistemann (oprichter van de Eupen Rally)
“Oost-België is mijn thuis! En een mega-evenement organiseren met een megagroep, dat is mijn ding. Bovendien hebben we een van de meest interessante rallygebieden in Europa voor de deur.”.

Lothar Arimont (E-Tech PGmbH)
“Ik steun dit project omdat dit evenement plaatsvindt in ons vaderland en onze regio van zijn mooie kant wordt getoond. En toen ik hoorde dat Michael Bartholemy deze rally aan het organiseren was, wist ik dat het alleen maar een succes kon worden”.

Daniel Pavonet (Pavonet PGmbH)
“De East Belgium Classic – een geweldige publiciteit voor ons thuisland! We hebben een natuurparadijs vlak voor onze deur, waar je rustig de ‘wereld’ kunt uitnodigen! En als je Michael kent, weet je dat hij als gastheer de dingen niet half doet! Michael is al vele jaren klant en heeft onze volledige steun vanaf het begin. We kijken uit naar de vuurdoop van de East Belgium Classic!

Christian Charlier (Fotograaf)
“Waarom steun ik East Belgium Classic? De vraag heb ik me eigenlijk nooit gesteld. Een rally voor mijn deur, prachtige landschappen en etappes, het geheel met oldtimers die hun eigen charme uitstralen, georganiseerd door Michael met zijn ervaring. Wie kan dat weerstaan? Ik ben er zeker van dat dit evenement een hoogtepunt in de kalender van fans van klassieke rally’s zal zijn”.

Jenna Johnen (Hyundai Johnen)
“Toen we over het concept hoorden over van de Oost-Belgische Rally waren we meteen enthousiast. Er is nog nooit eerder zo’n rally geweest in Oost-België. Voor ons als autohandelaar was het meteen duidelijk dat we het team wilden ondersteunen. Alleen al de voorbereiding en planning geeft een idee van hoe succesvol deze rally zal zijn. We zijn blij ons steentje te kunnen bijdragen.“

Peter Baumgarten (Paperplane Productions)
“Michael is een visionair. Je moet zijn ideeën en plannen steunen, want hij houdt van wat hij doet en hij houdt van wat hij doet. Deze keer durft hij een rally te organiseren in een van de mooiste regio’s van Europa, en ik wil daar deel van uitmaken”.

Claudia Niessen (burgemeester van de stad Eupen)
“Wat we gemeenschappelijk hebben, uitwisselen, nieuwe regio’s verkennen, andere mensen leren kennen, dit alles is verenigd in de East Belgium Classic. Als stad Eupen heten wij alle deelnemers en geïnteresseerden van harte welkom in onze stad en zijn wij blij een goede gastheer te zijn, waar mensen graag naar terugkeren”.

Ik kan het alleen maar eens zijn met de burgemeester van de stad Eupen. De voorbereidingen zijn in volle gang zodat onze deelnemers zich Oost-België als iets heel bijzonders zullen herinneren. Ook de pers kreeg hier lucht van en presenteerde onlangs ons project op een grootse wijze. PDF beschikbaar voor download?).

In minder dan twee maanden tijd is de tijd gekomen. Dan zullen de motoren starten! We verheugen er ons op.

Uw Michael Bartholemy…

PS: Er zijn nog maar weinig plaatsen over. Dus als je nog twijfelt, moet je nu beslissen.