Ostbelgien Classic: Een winterrally is iets heel bijzonders!

Beste liefhebbers van klassieke auto’s, beste fans van oldtimer rally’s,

De Ostbelgien Classic is geen gewone uniformiteitssrally. Wanneer eind november de eerste motoren beginnen te brullen en de oude schatten in het hart van Europa het hele weekend door vier landen warm lopen, wordt dit een evenement dat Oost-België nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Het zal zo ongelooflijk zijn, niet in de laatste plaats omdat een winterrally eerder uitzondering dan regel is. Vroeger, toen ik me veel meer bezighield met de autosport dan nu, heb ik de racevrije winter gebruikt om mij te amuseren met deelname aan uniformiteitsrally’s. Dus reed ik een aantal beroemde winterrally’s door heel Europa. Ik heb ervaren dat in het koude seizoen vooral de echt koppige motorsporters op de weg zijn. Natuurlijk vind ik dat erg leuk!

Maar dat is niet de enige reden waarom we voor het eerst de Ostbelgien Classic organiseren van 29 november tot 1 december – en dus midden in de winter. Het feit dat Oost-België in deze tijd zijn bijzondere kant laat zien en dat de zomer al volledig overspoeld wordt door talrijke rally-evenementen, heeft ook bijgedragen tot deze beslissing.

De winter komt eraan!

En sneller dan je denkt. De tweede verkoopfase begint op 1 juli. Zorg ervoor dat je nu de vroegboekkorting krijgt.

Uw Michael Bartholemy…

PS: De volgende keer laten we je kennismaken met enkele partnergemeenten.
Dan geven we je ook meer informatie over de route!