Ostbelgien Classic 2020

Afspraak over twaalf maanden voor de Ostbelgien Classic 2020!


©xact

Een goede week na de eerste editie van de Ostbelgien Classic, waarbij ettelijke de teams door Michaël Bartholemy werden meegenomen, is de rust in Eupen en de regio van de Oostkantons weergekeerd. De auto’s uit het verleden zijn teruggekeerd naar de werkplaatsen en de Klötzerbahn, het zenuwcentrum van deze regulariteitsproef voor oldtimers, heeft zijn rust teruggevonden…. vooraleer volgend weekend over te schakelen naar de ‘Kerstmarkt’-modus!
Na een periode van intense activiteit maakt Michaël Bartholemy een eerste balans op van deze eerste editie… niet zonder al een afspraak te maken voor de deelnemers over twaalf maanden, voor een nu al bevestigd tweede bedrijf.

“Allereerst wil ik de teams die met mij in dit nieuwe avontuur van de Ostbelgien Classic hebben meegedaan, begroeten, bedanken en feliciteren”, legt de organisator uit.
Naast mijn activiteiten op het gebied van puur snelle motoren,heb ik een passie voor oldtimers en voor de wedstrijden die ze goed doen uitkomen en ik wilde al een hele tijd een evenement organiseren volgens mijn eigen criteria.
Dit evenement werd gewaardeerd door regularity specialisten – en dat zijn er veel in België! – en door de teams die vooral fun willen hebben, zonder rekening te houden met een of ander klassement. Als niet alles perfect was, wat normaal is voor een eerste editie, dan denk ik toch dat we erin geslaagd zijn om een goede mix van concurrenten te vinden. Het resultaat was bij iedereen te zien door een glimlach op het gezicht, de woorden van bemoediging, de dankbetuigingen van deze en gene. Het enige wat we nu nog moeten doen is een debriefing van dit alles, en nu al de tweede editie van de Ostbelgien Classic overwegen….”.